Bilen fick internet att koka över

jaguar, bilen som alltför många vill äga, och bilen som skulle förlora sin charm om alla som ville äga den fick chans till det.

1709435-new-jaguar-luxury-car-on-displayIbland är det de saker som vi inte har råd med och bara kan drömma om som vi vill ha mest av allt. Varför? För att de är så exklusiva och bara några få har möjlighet att kunna motivera ett köp. För tänk er om alla kunde handla en Jaguar, då skulle bilen inte ha lika mytomspunnen aura och vara så populär som den är. Människan vill ofta ha vad den inte har och de som har råd med allt har ofta svårt att inse sakers värde. För alla som drömmer om bättre bilar är ett smart tips att surfa in på http://www.scstyling.com/ för att pimpa till bilen, och för alla som är sugna på den nya Jaguar XE kan lugna läsa vidare.

XE fick nätet att koka över

När den nya Jaguaren premiärvisades fick den även en helt skriven låt av Emeli Sandén, och detta tyder på att det verkligen är en bil som står högt i bilvärlden. Länge är tiden förbi då man snabbt och snyggt och stilrent skulle visa upp sin bil på en bilmässa. Nu handlar det om att sälja in bilen med rätta stämningen och skapa en hype som gör att människor känner att detta är en bil värdig dem. Men, håll i er. Till skillnad från Jaguar F så är detta en bil som ligger i en prisklass som är överkomlig för många fler människor. Detta är en tuff och robust bil som du kan köra snabbt med, men som du ändå kommer välja att köra lugnt med då du vill att folk som ser den verkligen ska se den.